ISONEM® POOL TRANSPARENT

Je dvojzložková, priehľadná farba na bazény na báze polyuretánovej živice určená na vodotesné povrchy potiahnuté keramikou, dlaždicami, sklenenou mozaikou a problémami s izoláciou. Na vyriešenie problémov s izoláciou existujúcich bazénov je možné použiť na keramiku, dlaždice, sklenenú mozaiku atď. Výrobok, ktorý poskytuje hydroizoláciu mimoriadne jednoduchým a ekonomickým spôsobom bez nutnosti odstraňovania povrchu, dodáva jasný vzhľad a vynikajúcu izoláciu na povrchu, na ktorý sa nanáša. Je tvrdo elastický, nepraská, nenafukuje, nedvíha sa. Nie je ovplyvnený UV žiarením a bazénovou chémiou. Je extrémne odolný voči zásadám a chlóru. Nezožltne, nezhorší sa pod vodou, nekoroduje. Práca je mimoriadne jednoduchá a ekonomická.

Technické špecifikácie
Hustota A komp. (25 ° C, g/ml): 0,93 ± 0,10
pH (25 ° C): Nepoužiteľné (N/A)
Viskozita A komp. (25 ° C, mPa.s): Nepoužiteľné (N/A)
Obsah pevných látok (% hmotnosti): 30 ± 2
Rýchlosť prenosu vody (kg/ m2. H0,5): <0,1 TRIEDA W3
Pevnosť priľnavosti odtrhovou skúškou (N/mm2): Tuhý systém bez miešania ≥ 1,0 N/mm²
Priepustnosť pre vodné pary (m): SD ≤ 5 TRIEDA I
Bezdotykové sušenie: 6 hodín
Doba úplného vytvrdnutia: 10 dní
Čas použiteľnosti (23 ° C): 5 – 6 hodín
Rozpúšťadlo: Organické rozpúšťadlo
Trieda reakcie na oheň: B fl S1
Farba: priehľadná

Oblasti použitia
– Kryté bazény z keramiky, dlaždíc, sklenenej mozaiky atď.,
– V okrasných a vonkajších bazénoch,
– Sauna atď.,

Príprava povrchu
Povrch musí byť čistý, suchý a bez cudzích materiálov, ako sú nečistoty, olej, nátery, materiály vytvrdzujúce povrch. Po vypustení vody z existujúcich bazénov, ktoré sa používajú, by sa malo pred aplikáciou počkať najmenej 7 dní, aby sa zaistilo, že špáry sú úplne suché. Ak sú existujúce výplne škár opotrebované, je potrebné vykonať nevyhnutné opravy a obnovy škár na báze cementu a je potrebné úplné vytvrdnutie. Základný náter sa má naniesť na vopred pripravený povrch aplikácie pred aplikáciou ISONEM POOL TRANSPARENT a produkt ISONEM Liquid Glass by sa mal používať v jednej vrstve so spotrebou 75-150 g/m2 pri aplikácii základného náteru. 4 hodiny po aplikácii základného náteru by sa mal naniesť ISONEM POOL TRANSPARENT, ktorý je poslednou vrstvou.

Príprava miešania
Pred prípravou zmesi pomiešajte zložku A, kým sa sama nestane homogénnou. Po pridaní zložky B k zložke A miešajte 3-4 minúty, kým sa nedosiahne homogénna zmes.

Spôsob aplikácie
Nanášanie by malo byť v jednej vrstve, štetcom, valčekom alebo vhodným rozprašovačom. Pripravená zmes by sa mala spotrebovať do 5-6 hodín. Po aplikácii by sa mal bazén nechať 10 dní vytvrdnúť, potom sa naplní vodou.

Čo je potrebné zvážiť počas a po aplikácii: Povrch aplikácie musí byť čistý a zbavený všetkých nečistôt, ako sú špina, olej, blato. Ak sú existujúce výplne škár opotrebované pred aplikáciou, mali by byť obnovené. 4 hodiny po nanesení základného náteru by sa mal naniesť vrchný náter. Po vypustení vody z používaných bazénov by ste mali počkať najmenej 7 dní, kým sa úplne vyschnú. Aplikácia by sa nemala vykonávať na spoje, ktoré nie sú úplne vytvrdené.
Odporúčajú sa ďalšie produkty ISONEM: Na aplikáciu základného náteru by sa malo použiť ISONEM LIQUID GLASS.

Podmienky aplikácie 
Aplikácia: V rovnakom smere ako prvá vrstva základného náteru
Povrchová vlhkosť: Musí byť suchá
Použitie základného náteru: LIQUID GLASS
Spotreba základného náteru: 75 – 100 g/m²
Použitie produktu: 1 vrstva
Spotreba produktu: 100 – 200 g/m²
Medzi dvoma vrstvami: 4 hodiny (medzi nanesením základného a vrchného náteru)
Odporúčané aplikačné nástroje: valček (syntetický epoxid), štetec, vhodný sprej
Teplota aplikácie (° C): 5 – 35 ° C

FARBA: Priesvitná

BALENIE: 4,5 kg sada (zložka A: 4 kg farby, zložka B: 0,5 kg tvrdidla)

SKLADOVANIE: 24 mesiacov od dátumu výroby, ak je skladované v originálnych, neotvorených, nepoškodených obaloch. Skladujte mimo dosahu tepla a ohňa.