ISONEM® MS POLIA

Je polymér s vynikajúcimi vlastnosťami vyrobený najnovšou technológiou. Pripravený na použitie, na vodnej, polymérnej, UV odolnej a elastickej štruktúre. Používa sa ako izolačný materiál na terasu, strechy, betón, poter, omietku, drevo, kovové povrchy a povrchy, na ktoré sa nanáša striekaná polyuretánová tepelná izolácia. Spracovanie je ľahké a rýchle.

Technické špecifikácie
Hustota (25 ° C, g / ml): 1,30 ± 0,10
pH (25 ° C): 7,0 – 9,0
Viskozita (25 ° C, mPa.s): 16000 – 18000
Obsah sušiny (% hmotnosti): 70 ± 2
Prenosová rýchlosť vody (kg / m2. H0,5): <0,1 TRIEDA W3
Priľnavosť testom na odtrhnutie (N / mm2): Flexibilné systémy premosťujúce trhliny bez premávky ≥ 0,8, s premávkou 1,5 N / mm²
Priepustnosť pre vodné pary (m): 5 ≤ SD ≤ 50 TRIEDA II
Rozpúšťadlo: voda

OBLASTI POUŽITIA
Hydroizolácia striech
Fasády
Strechy, drevo, paluby
Na starej bitúmenovej problematickej izolácii
Šindľové povrchy

Príprava povrchu
Povrch, ktorý sa má izolovať, musí byť čistý a suchý. Z povrchu musia byť odstránené všetky nečistoty, blato, hrdza alebo olej. Nepoužíva sa v oblastiach so slaným výkvetom alebo na miestach, kde prúdi voda z negatívnej strany. Všetky trhliny a otvory by sa mali opraviť pomocou produktu ISONEM M 03. Najmä pri veľkých rozpätiach a tepelne izolovaných podlahách sa odporúča na podlahy, ktoré môžu prasknúť, naniesť izolačnú sieťku v množstve 45 g / m². Ak je v oblasti, ktorá sa má izolovať, dilatácia, treba dilatačnú izoláciu vykonať pomocou elastickej výplne ISONEM A4 a potom treba začať s izoláciou. Vhodný výber základného náteru pre povrch sa vykonáva podľa nasledujúcej tabuľky.
ISONEM UNIVERSAL PRIMER (1: 7 zriedený vodou – 1 diel základného náteru, 7 dielov vody) by sa mal naniesť na jednu vrstvu so spotrebou 100 – 200 g / m² a potom nechať 4 hodiny zaschnúť.

Aplikačná metóda
ISONEM MS POLIA
je pripravený na použitie, mal by byť pred aplikáciou homogénne zmiešaný. Neaplikuje sa pri teplote do 5 ° C alebo na vlhkú a zamrznutú plochu. Najmä pri aplikáciách na plochú strechu by sa malo skontrolovať, či je daný správny a dostatočný sklon. Malo by sa zabezpečiť, aby bol dostatočný odtok vody a aby na streche alebo terase nebol vodný kameň. Nanáša sa na povrch v 2 vrstvách čakaním 4 hodiny medzi vrstvami.

SPOTREBA: 0,7 – 1,0 kg / m² (aplikácia dvoch vrstiev) 18 – 25 m² / vedro

BALENIE: 18 kg PP vedro

FARBA: Všetky požadované môžu byť vyrobené vo farbách

SKLADOVACIE PODMIENKY / SKLADOVATEĽNOSŤ : 24 mesiacov od dátumu výroby, ak sú skladované v pôvodných, neotvorených a nepoškodených obaloch.