ISONEM® BD

Tento výrobok na aplikovanom povrchu vytvára film s úplnou impregnáciou. Na podlahách a stenách zabezpečuje plnú ochranu, ošetrený povrch môže dýchať a nie je ovplyvnený UV žiarením ani slnečnými lúčmi. Je nehorľavý. Vyschne do jednej hodiny po aplikácii. Je ľahko použiteľný, ekonomický a dlhotrvajúci. Môže sa aplikovať na všetky typy povrchov s dokončeným náterom, ktoré sú absorpčné, a ktoré sú vystavené problémom s vodnou izoláciou.

OBLASTI POUŽITIA
• Na terasách pokrytých keramikou, mramorom, žulou, travertínom atď.,
• Na balkónoch a strechách pokrytých keramikou, dlaždicami atď.,
• V kúpeľniach, sprchách, toaletách a kuchyniach,
• Na podlahách a stenách pokrytých mozaikou,
• Na hliníkových, betónových a omietkových povrchoch, prírodných kameňoch,
• Na vonkajších povrchoch pokrytých mramorom, granitovou mozaikou, keramikou.

PRÍPRAVA POVRCHU
Časti, ktoré sú na povrchu naduté alebo popraskané, musia byť pred aplikáciou opravené. Povrch by tiež mal byť umytý a očistený od mastnoty, pôdy, prachu alebo bahna. Nátery, ktoré sa vyduli alebo poškodili sa opravia a spevnia. Ak sú tmelové a silikónové nátery opotrebované alebo odstránené, musia sa opraviť. Ak sa ošetrovaná plocha umývala, musí sa nechať vyschnúť a aplikovať sa môže, až keď je plocha úplne vyschnutá, aby sa zabezpečila savosť.

APLIKÁCIA
Nádoba ISONEM BD sa pred použitím dôkladne pretrepe. Potom sa produkt naleje do plastového vedra a dôkladne sa nanesie na povrch pomocou štetca alebo valca. Nanáša sa veľmi opatrne najmä na steny. Povrchy, na ktoré bol aplikovaný produkt, sa nechajú sušiť približne 1 hodinu. Po uplynutí jednej hodiny, sa zvyšky produktu, ktoré sa nevstrebali (vo všeobecnosti sa produkt nevstrebe na glazovaných keramických alebo mramorových povrchoch) pretrú mokrou handrou. Čistenie sa musí vykonať mokrým kúskom handry, čistiacim prostriedkom sa treba vyhnúť. Použitie vlhkej handry sa odporúča, aby sa zabránilo vysychaniu a vytváraniu škvŕn na glazovaných povrchoch, ako je keramika alebo mramor. Druhá vrstva sa nanáša po čakaní najviac jednej hodiny, aplikuje sa rovnakým postupom a znovu po uplynutí jednej hodiny sa keramické , mramorové povrchy pretrú mokrou handrou a aplikovanie je dokončené.

SPOTREBA: 200 ml/m² (2 vrstvy).

BALENIE: 5 l PE nádoba.

SKLADOVANIE/ŽIVOTNOSŤ: 24 mesiacov od dátumu výroby uložené v uzavretých a nepoškodených pôvodne utesnených nádobách pri teplotách od +5°C do +35°C v suchých priestoroch. Chráňte pred nadmernou teplotou a mrazom.