ISONEM®  M 36

Vodná zátka na báze cementu, rýchlo tuhnúca malta na zamedzovanie únikom vody. Pri zmiešaní s čistou vodou je pripravená na okamžité použitie, ultra pevná a rýchlo použiteľná malta na aktívne zastavenie úniku vody v betóne a v murive. Materiál expanduje počas toho ako tvrdne, aby vytvoril vodotesnú zátku s podobnými vlastnosťami ako má betón. Neobsahuje žiaden chlorid ani sódu, nie je nebezpečný pre náradie a železo a poskytuje vynikajúcu priľnavosť. ISONEM M 36 sa aplikuje ako prípravok pred izoláciou.

OBLASTI POUŽITIA
Sa používa na zastavenie aktívneho úniku vody, alebo presakovania pod tlakom cez spojivá, trhliny a otvory v betóne alebo murive, kde by sa normálna malta vyplavila a živicové malty by sa nespojili.

APLIKÁCIA
Použije sa prášková forma. Pri aplikácii by sa mali používať gumené rukavice. Dostatočné množstvo materiálu sa naberie a pritlačí presne na miesto, kde presakuje voda. Pokračuje sa, až do kým prášok nestvrdne a voda neprestane pretekať. V dôsledku zastavenia vodného prietoku sa zostatky vyčistia suchou kefou. Potom sa v troch vrstvách aplikuje ISONEM M35, aby sa zaistila pevná izolácia. Ak sa má ISONEM M36 naniesť na povrch ako sadra, musí sa zmiešať s čistou vodou v pomere 2:5 (% 40), na vytvorenie pasty. Takáto zmes nadobudne vysokú teplotu kvôli reakcii a malta sa vtesná do otvoru, kde vystupuje voda. Treba chvíľu počkať na zatvrdnutie. ISONEM M 35 sa nanáša v troch vrstvách ako pevná izolácia na dokončenie procesu.

SPOTREBA: 2 kg prášku na 1 liter.

BALENIE: 5 kg, 10 kg a18 kg PE vedro.

SKLADOVANIE/ŽIVOTNOSŤ: 24 mesiacov od dátumu výroby uložené v uzavretých, nepoškodených a pôvodných utesnených
nádobách pri teplotách od +5°C do +35°C v suchých priestranstvách. Chráňte pred nadmernou teplotou a mrazom.