ISONEM® MS 82

Je veľmi silná syntetická izolačná farba, ktorá sa vyrába modifikáciou špeciálnych chemikálií a polymérov za účelom odstránenia problémov spôsobených vlhkosťou a mokrosťou na vnútorných a vonkajších stenách budov vznikajúcich z prírodných podmienok. Výrobok možno aplikovať na všetky typy vlhkých alebo suchých stien a na maľované a nemaľované povrchy. Vďaka svojej perfektnej odolnosti voči alkálii, zabraňuje vytváraniu vlhkosti na stenách. Jej priľnavosť na všetky povrchy je extrémne silná. Výrobok vykazuje vysokú odolnosť proti chemikáliám. Nie je ovplyvnený UV žiarením, dažďom, vodou alebo soľami. Môže sa aplikovať na interiérové a exteriérové steny budov, základy, pivnice, garáže a suterény, na sever orientované interiérové steny a mnohé iné oblasti, ktoré sú vystavené vlhkosti a mokrosti. Vytvára vysoko vode odolné vrstvové povlaky na povrchoch kde je aplikovaný. Priľne veľmi pevne na povrchy, aj keď je farba alebo stena vlhká, schne veľmi rýchlo a zabezpečuje dokonalú izoláciu. Nie je ovplyvnený slanou vodou. Vzhľadom na túto charakteristiku sa používa aj pri eliminácii tvorby pľuzgierov v základoch budovy. Zatiaľ čo ISONEM MS 82 preniká do stien a vysúša vlhkosť vo vnútri stien špeciálnymi chemikáliami, ktoré obsahuje. Farby ISONEM MS 82 nespôsobujú žiadne nežiaduce účinky na aplikovanom povrchu.

OBLASTI POUŽITIA
• Na vlhkých stenách
• Na maľovaných alebo nemaľovaných stenách ovplyvnených vlhkosťou
• Na vnútorných a vonkajších stenách základov
• Na stenách suterénov
• Na povrchoch a podlahách pokrytých omietkou, betónom, kamencom atď.
• V tuneloch
• Na stenách budov orientovaných na sever
• Pri odstraňovaní problémov vyplývajúcich z vlhkosti a mokrosti.

TECHNICKÉ VLASTNOSTI
• Farba: Biela,
• Doba schnutia: 24 hodín,
• Teplota pri natieraní: medzi +5°C a 35°C,
• Odolnosť voči vode: 4 psi (0.28kg/cm²).

APLIKÁCIA
Farba proti vlhkosti ISONEM MS 82 je pripravená na použitie a nevyžaduje základný náter. Pred aplikovaním by mali byť začiernené časti na povrchu (ak existujú) vyčistené. Plochy, na ktorých bude výrobok aplikovaný, môžu byť vlhké, mokré alebo suché. Môže byť natretý na všetky typy povrchov, či už nafarbené alebo nie. Iba ak má povrch, ktorý sa bude natierať, zdurené miesta,tak sa tieto miesta musia vyčistiť a opraviť vhodnou reparačnou maltou. Po otvorení veka ISONEM MS 82 v pôvodnom balení, dôkladne premiešajte po dobu 3 minút. Po premiešaní naneste prvú vrstvu na povrch pomocou kefy, vhodného spreja alebo syntetického epoxidového valca bez riedenia farby. Počkajte 24 hodín po aplikácii prvej vrstvy a potom aplikujte druhú vrstvu. Uistite sa, že miestnosť, kde sa náter aplikuje, je dôkladne vetraná a počas aplikácie používajte ochrannú masku, rukavice a ochranné okuliare.

POZNÁMKA:Počas a po aplikácii, povrchy by mali byť chránené pred dažďom, vodou, mech. zaťaženiami a nárazmi po dobu 24 hodín.

SPOTREBA: 500-600 g/m² (2 vrstvy).

BALENIE: 1 a 5 kg kovová nádoba
.
SKLADOVANIE/ŽIVOTNOSŤ: 24 mesiacov od dátumu výroby, ak sú uložené poriadne v uzavretých a nepoškodených pôvodne utesnených nádobách pri teplotách od +5°C do +35°C v suchých priestoroch. Chráňte pred nadmernou teplotou a mrazom.