ISONEM® SB SUPER COMPONENT

Je izolácia a podlahový náter, tvorený zo špeciálnych minerálnych výplní a polymérnych zložiek, s vysokou priľnavosťou, dokonalou vode odolnosťou a UV odolnosťou. Na základe svojej štruktúry by sa ISONEM SB nemal opotrebovať narozdiel od iných izolačných materiálov. Produkt je extrémne vhodný na betónové strechy a terasy, pešie chodníky, asfaltové cesty, tenisové kurty a športové priestory. Produkt odolný voči slnku, snehu, dažďu a vode. Chemická odolnosť je veľmi vysoká. Ak treba ošetriť nejaký typ materiálu ako mramor, keramika atď. môže byť aplikovaný na povrchu. Produkt je ekonomicky výhodný a má dlhú životnosť. Nehrozí žiadne poškodenie ľudského zdravia.

MIESTA VYUŽITIA
• Betónové strechy a terasové izolácie,
• Izolácia mokrej plochy,
• Betónové cesty, parky a záhrady,
• Továrenské a skladové podlahy,
• Asfaltové cesty, parkoviská.

APLIKÁCIA
Aplikovaný povrch by mal byť zbavený materiálov, ako je prach, mastnota atď. Ak sú miesta, ktoré si vyžadujú opravu, mali by byť vopred opravené. ISONEM SB je ihneď pripravený k použitiu. Povrchy, ktoré si vyžadujú podkladový náter by mali byť natreté s ISONEM UNIVERSAL PRIMER. Rozmiešajte ISONEM SB po dobu 5 minút až kým nedosiahnete homogénnu konzistenciu. Po zmiešaní, by mal byť ISONEM SB aplikovaný na povrch štetcom alebo valcom dvoma nátermi. Počas a po aplikácii, by mali byť povrchy chránené pred dažďom, vodou, mechanickým zaťažením a nárazmi po dobu 48 hodín.

SPOTREBA: 1kg/ m² (2 vrstvy).

BALENIE: 10,18 kg PE vedro

FARBA: Podľa vzorkovníka.

ČISTENIE NÁRADIA: Vyčistite všetky nástroje a náradie použité pri aplikácii čistou vodou hneď po použití.

ZDRAVIE A BEZPEČNOSŤ: Pre informácie a rady týkajúce sa bezpečného zaobchádzania, úschovu a likvidáciu chemických produktov, by sa mali používatelia odvolávať na karty bezpečnostných údajov materiálu obsahujúce fyzické, ekologické, toxikologické a ostatné údaje týkajúce sa bezpečnosti.

SKLADOVANIE/ŽIVOTNOSŤ: 24 mesiacov od dátumu výroby v uzavretých a nepoškodených pôvodne utesnených nádobách pri teplotách od +5°C do +35°C v suchých priestoroch. Chráňte pred nadmernou teplotou a mrazom.